Dakterras_KING

Dakterras 24m² Zuid, Amsterdam

 

Dakterras en Dakopbouw

Het gebruik van het platte dak kan een waardetoevoeging aan uw woonomgeving zijn, een heerlijke groene oase van rust ver boven de stad. In veel situaties is een kleine dakopbouw of luik te realiseren. Door een nieuwe trap boven de bestaande trap te plaatsen wordt het geheel efficiënter. Een dakopbouw is meestal niet groter dan 2 x 3m en kan een kleine berging bevatten.

Meestal is het bestaande dak niet sterk genoeg voor een dakterras waardoor de constructie versterkt moet worden. Dit kan door onder het dak tegen de bestaande balken of erboven een staalconstructie te maken. Ik heb veel ervaring met dakterrassen en kan hiervoor de benodigde tekeningen, vergunningen en berekeningen regelen.

Als de Bouwaanvraag Architect kan ik u ook adviseren bij de selectie van een aannemer zodat technische- esthetische- en kostenaspecten conform ontwerpuitgangspunten afgehandeld worden.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.